O nama

o_namaTvrtka Intelika osnovana je sredinom 2009. godine. Prvih 18 mjeseci rada uloženo je uglavnom u razvojne projekte, na temelju čega Intelika danas može ponuditi izuzetno kvalitetna i provjerena rješenja.

Tvrtku čini mladi tim eksperata vođenih idejom da uz svoj inovativni pristup modernoj tehnologiji daju novu notu poslovanja, uspješnosti i konkurentnosti. Čvrsto vjerujemo da svaka investicija u znanje, u nove tehnologije mora biti dobro vođena. Naš je izazov učiniti vašu radnu svakodnevicu produktivnijom, kvalitetnijom i ugodnijom, s naglaskom na vrijednost vašeg vremena koje možda ne uspijevate iskoristiti na način kako biste to željeli i kako ste planirali.

Naša je misija klijentima – projektantskim tvrtkama, omogućiti potpuno uživanje u korištenju informacijskih  tehnologija u svakodnevnom radu, uz minimum uloženog vremena u optimizaciju, prilagodbu i edukaciju. Da bismo bili u korak s vremenom, moramo investirati, a svaka investicija očekuje povrat i dodanu vrijednost na produktivnost. Možemo Vam pomoći da to ostvarite brže, jednostavnije i kvalitetnije.

Intelika tim sastoji se od 9 mladih stručnjaka i 6 stalnih vanjskih suradnika koji svojom profesijom i ekspertizom pokrivaju područja:

arhitektura, strojarstvo, niskogradnja, elektrotehnika, geodezija, GIS, sistem administracija, programiranje, 3D vizualizacije, ekonomija, grafički i web dizajn, web development.

Dio našeg tima specijaliziran je i za držanje edukacija specifičnih Autodeskovih alata za rad u struci, kao što su: Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP, AutoCAD, AutoCAD Civil 3d, Robot Structural Analysis, 3ds Max Design itd.

Usko surađujemo s tehnološki orijentiranim kompanijama na području urbanizma i prostornog planiranja, upravljanja i održavanja objektima (Facility Management-a), energetske učinkovitosti i Green Building tehnologije općenito.

Pri tome su naši dugogodišnji partneri Hrvatski savez za zelenu gradnju Bricmore d.o.o., Arctis d.o.o. i od nedavno Hrvatska udruga diplomiranih inženjera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, AMCA-FA.

Također, Intelika d.o.o. blisko surađuje i sa akademskom zajednicom, kao što su Građevinski fakultet u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu , Građevinski fakultet u Osijeku , Sveučilište u Osijeku te Tehničko veleučilište u Zagrebu.

U razvojnim tehnologijama, naglasak stavljamo na BIM sustave, a u vlastitim rješenjima za iskoristivost i implementaciju postojećih rješenja smo broj 1 u Hrvatskoj.

Trenutno djelujemo na području Adria regije te pokrivamo prostor Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore. S obzirom na traženost i specifičnost usluge koju pružamo inženjerima u bliskoj budućnosti širimo se na područje Zapadne Europe i Skandinavije.

Kontakt:
Gradišćanska 34 
HR - 10 000 Zagreb 
Tel: +385 (1) 6454 070 
Fax: +385 (1) 6454 089

Radno vrijeme: radnim danom od 8:00h do 16:00h

Mario Cerinski, direktor
Autodesk Certified Consulting Specialist 
CAD/BIM expert
+385 98 22 33 60
alt Mario Cerinski
alt mario.cerinski
Jadranko Hasanec, voditelj prodaje
Autodesk Certified Sales Manager
 
+385 99 33 22 803
alt Jadranko Hasanec
alt jhasanec

Martina Pavlović, asistent direktora
Autodesk Certified Consulting Specialist
BIM Manager

+385 99 33 22 805

alt Martina Pavlović
alt martina.pavlovich