Search
Team single

MagiCAD Supports & Hangers za Revit omogućuje jednostavan, učinkovit i potpuno integriran dizajn sustava potpore i nosača za kanale, cijevi i nosače kabela. Sustavi ovjesa mogu se dizajnirati koristeći generičke ili komponente preuzete od proizvođača. Svako modelsko rješenje se može prilagoditi i optimizirati na temelju zahtjeva svake pojedine instance.

Koristeći točno modelirane nosače i potpore, zajedno s MEP sustavima i konstrukcijskim projektom, modul omogućuje izradu iskaza materijala („Bill of Materials“). Isto se može koristiti za radionicu, te za  procjenu troškova.

MagiCAD Supports & Hangers pružaju integrirano BIM rješenje koje koordinaciju između projektanta, izvođača i investitora čini neprimjetnom i učinkovitom. Integriranjem ovog modula u BIM projekt i omogućavanjem provjere odabranih opcija ovjesa prije faze gradnje, moguće je znatno smanjiti ukupno vrijeme isporuke projekta.

MagiCAD Supports & Hangers za Revit također uključuje MagiCAD Common Tools. To je širok raspon pametnih funkcija produktivnosti i suradnje.

Strukovno područje

Projektiranje nosača

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST