Search
AUTODESK

Autodesk® Inventor® temelj je autodeskovih rješenja za izradu digitalnih prototipa. Inventor model je točan 3D digitalni prototip koji omogućuje ocjenjivanje forme, prilagodbu i funkcionalnost dizajna za vrijeme izrade, smanjujući potrebu za testiranjem na fizičkom prototipu. Omogućavajući korištenje digitalnog prototipa za dizajniranje, vizualizacije i simulacije, Inventor pomaže u smanjenju mogućnost pogreške te u završavanju dizajna puno efikasnije i brže.
Autodesk Inventor linija proizvoda pruža sveobuhvatan i fleksibilan skup softvera za 3D mehanički dizajn, simulacije i izradu digitalnog prototipa.

Pogledajte demo video

Strukovno područje

Mechanical Design
Product Design

Sistemske potrebe softvera (System Requirements)

INVENTOR® SYSTEM REQUIREMENTS ...

Autodesk® Inventor® i interoperabilnost

Inventor® omogućava brzu konfiguraciju dizajna, brzo projektiranje, testiranje okvira, dizajniranje proizvoda, parametarsko modeliranje, modeliranje slobodnih formi, direktno modeliranje, stvaranje točnih, detaljnijih crteža za proizvodnju, suradnju na mreži tako da se model može pregledati i komentirati, BIM interoperabilnost pretvara 3D CAD model koji se može konfigurirati u BIM objekte, nudi sadržajni centar gdje se mogu odabrati standardne komponente iz biblioteke, ugrađene kalkulatore, te kombinacije automatiziranih alata i funkcija punog upravljanja dizajnom u Inventoru.
Integracija elektronike i mehanike u cjeloviti proizvod, koji omogućava analizu stresa, dinamičku simulaciju i prikaz animacije sa dokumentacijom proizvoda, priručnicima i uputama za sastavljanje proizvoda.

Autodesk® Inventor® i automatizacija procesa

S Autodesk-ovim Inventorom® omogućena je brza rekonfiguraciju dijelova koju pokreće iLogic. Alat pruža mogućnost učinkovitog dizajniranja pomoću specijaliziranih alata za  lima i okvira.

Iz prilagodljive knjižnice sadržaja moguće je odabrati standardne komponente za vijčane spojeve, zupčanike, grebene i još mnogo toga.

Autodesk® Inventor® i alati za suradnju

Inventor® pruža mogućnost suradnje s bilo kime i bilo gdje, bez obzira na vrstu CAD softvera koji suradnici koriste.
Program nudi alate za cloud komunikaciju i kolaboraciju kojom je olakšano prikupljanje povratnih informacija od ključnih dionika gdje god se oni nalazili.
Unutar jednog podatkovnog modela može se pratiti cjeloživotni ciklus proizvoda.

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST