Search
Adobe

Photoshop

Najbolji svjetski program za fotografije i dizajn temelj je gotovo svakog kreativnog projekta. Na računalu i mobilnim uređajima možete napraviti i poboljšati fotografije, dizajne za web i mobilne aplikacije, 3D radove, videozapise i drugi sadržaj.

Sasvim novo iskustvo digitalne fotografije.

Pogledajte kako s pomoću najnovijih izdanja svaku ideju brzo možete pretvoriti u nevjerojatne radove zahvaljujući sjajnim novim značajkama za web-dizajn i dizajn aplikacija, fotografiju, tisak i grafički dizajn.

U programu Photoshop pregledajte i kupite milijune slika i grafika iz servisa Adobe Stock. U servisu Adobe Stock sad je dostupna izvanredna zbirka odabranih radova vrhunskih kreativaca.

Vrijedne nove značajke koje pomažu u dizajniranju obuhvaćaju brži izbornik s fontovima i brže pokretanje, što znatno skraćuje vrijeme potrebno za svakodnevne zadatke. Uz navedeno, pronalaženje željene tipografije lakše je zbog usklađivanja s fontovima na slici.

Obrežite fotografije uz tehnologiju Content-Aware kako biste očuvali izgled slike te precizno prilagodite portret uz značajku Face-Aware Liquify.

U novom namjenskom radnom prostoru brže i jednostavnije definirajte precizan odabir i maskiranje.

Od naleta nadahnuća do konačne kreacije. Brže.

Photoshop je dio paketa Creative Cloud, što znači da svim svojim resursima, uključujući Adobe Stock, pristupiti možete izravno u aplikaciji te praznu stranicu pretvoriti u prekrasno umjetničko djelo. Adobe CreativeSync pak osigurava povezanost svih sadržaja u računalnim programima i mobilnim aplikacijama koje upotrebljavate.

Pravi resursi. Dostupni odmah.

U Creative Cloud biblioteke spremljeni su svi vaši kistovi, slike, boje, stilovi znakova i drugi resursi, pa su vam odmah dostupni na računalu i mobilnim uređajima.

Ugrađeni Adobe Stock.

Manje vremena provedite tražeći, a više dizajnirajući uz 55 milijuna besplatnih slika i grafika koje su vam dostupne u programu Photoshop. Adobe Stock sada nudi uređenu zbirku vrhunskih slika vodećih svjetskih kreativaca.

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST