Search
Adobe

Lightroom (1TB)

U novoj verziji programa Lightroom vaše fotografije bit će uvijek uz vas. Fotografije možete organizirati, urediti i podijeliti s bilo koje lokacije – na računalu, na webu, na uređajima iPad i iPhone ili pak na uređajima sa sustavom Android. Sve što vam treba za fotografiju. Sve na jednom mjestu.

Vaše najbolje fotografije. Sada mogu biti još bolje.

Prizori na vašim fotografijama ne odgovaraju uvijek onima iz vašeg sjećanja. U programu Lightroom dostupni su vam, međutim, svi alati pomoću kojih iz svojih fotografija možete izvući ono najbolje. Pojačajte boje, dosadnim fotografijama udahnite novi život, uklonite neželjene objekte i ispravite nakrivljene snimke. Najnovije izdanje obuhvaća i moćne nove značajke za prilagođavanje zamagljenosti, stvaranje nevjerojatnih HDR fotografija i panorama, poboljšane radne značajke koje omogućuju brži uvoz i uređivanje te još mnogo toga.

Značajka Boundary Warp rastegnut će rubove spojene panorame kako biste dobili potpunu fotografiju bez gubitka važnih detalja.

Pomoću jednostavnog klizača uklonite zamagljenost s fotografija ili je pak dodajte kako biste postigli umjetnički efekt.

Aplikacija Lightroom za mobilne uređaje omogućava vam snimanje, organiziranje, uređivanje i dijeljenje fotografija na uređajima iPhone, iPad ili telefonima sa sustavom Android.

Uz Lightroom na webu fotografije sad možete uređivati izravno u pregledniku i automatski ih označiti kako biste ih lako pronašli i podijelili.

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST