Search
Adobe

Illustrator

Aplikacija za vektorske grafike koja predstavlja industrijski standard omogućuje vam da napravite logotipe, ikone, crteže, tipografiju i složene ilustracije za tisak, web, interaktivne sadržaje, videozapise i mobilne uređaje.

Illustrator kakav dosad niste vidjeli.

Pogledajte kako vam najbrži Illustrator dosad pomaže da početnu ideju pretvorite u završni rad.

Pregledajte i kupite vrhunske probrane slike i grafike iz servisa Adobe Stock – izravno u programu Illustrator.

Odaberite cijelu ploču s radovima ili pojedinačne resurse s jedne ili više ploča te ih samo jednim pritiskom tipke miša izvezite u različitim veličinama, razlučivosti i formatima.

U aplikaciji Adobe Capture CC na mobilnom uređaju ili računalu fotografije pretvorite u vektorske oblike, boje i kistove koje možete upotrijebiti prilikom dizajniranja u programu Illustrator.

Stvaranje i rad sa značajkom Live Shapes sada su jednostavniji zahvaljujući čišćem i intuitivnijem vizualnom okruženju.

Od naleta nadahnuća do konačne kreacije. Brže.

Illustrator je dio paketa Creative Cloud, što znači da svim svojim resursima, uključujući Adobe Stock, pristupiti možete izravno u aplikaciji te praznu stranicu pretvoriti u prekrasno umjetničko djelo. Adobe CreativeSync pak osigurava povezanost svih sadržaja u računalnim programima i mobilnim aplikacijama koje upotrebljavate.

Pravi resursi. Dostupni odmah.

U Creative Cloud biblioteke spremljeni su svi vaši kistovi, oblici, boje, stilovi znakova, fontovi iz servisa Adobe Typekit i drugi resursi, pa su vam odmah dostupni na računalu i mobilnim uređajima.

Ugrađeni Adobe Stock.

Manje vremena provedite tražeći, a više dizajnirajući uz 55 milijuna besplatnih slika i grafika koje su vam dostupne u programu Photoshop. Adobe Stock sada nudi uređenu zbirku vrhunskih slika vodećih svjetskih kreativaca.

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST