Search
O nama

O NAMA

01

NAŠA PRIČA

Intelika d.o.o. osnovana je sredinom 2009. godine. Tvrtku čini mladi tim eksperata vođenih idejom da uz svoj inovativni pristup modernoj tehnologiji daju novu notu poslovanja, uspješnosti i konkurentnosti. Čvrsto vjerujemo da svaka investicija u znanje u nove tehnologije mora biti dobro vođena. Naš je izazov učiniti radnu svakodnevicu produktivnijom, kvalitetnijom i ugodnijom, s naglaskom na vrijednost vremena koje se možda danas i ne uspijeva iskoristiti na način kako bi željeli i planirali.

Naša je misija klijentima – projektantskim tvrtkama, omogućiti potpuno uživanje u korištenju informacijskih  tehnologija u svakodnevnom radu, uz minimum uloženog vremena u optimizaciju, prilagodbu i edukaciju.

Intelika tim sastoji se od 9 mladih stručnjaka i 6 stalnih vanjskih suradnika koji svojom profesijom i ekspertizom pokrivaju područja: arhitektura, konstrukcije, strojarstvo, infrastrukturni projekti, elektrotehnika, geodezija, sistem administracija, programiranje, 3D vizualizacije, ekonomija i menadžment.

about2
02

NAŠE KOMPETENCIJE

Dugogodišnjim radom na BIM projektima, implementacijama novih tehnoloških i organizacijskih rješenja te upravljanjem, planiranjem i detaljnim analizama BIM pristupa u organizacijama i na projektima, naš tim je svladavao prepreke i pronalazio rješenje koja danas omogućuju klijentima što bezbolniji prelazak na moderan i učinkovit način rada i upravljanja građevinskim projektima. Naš pristup bazira se upotrebom tradicionalnih vrijednosti inkorporiranih u inovativna i visokotehnološki orijentirana rješenja. Cilj nam je omogućiti svakom klijentu, organizaciji i projektu individualni i prilagođen pristup s rezultatom brzog povrata investicije i poboljšanih radnih procesa.
Dio našeg tima specijaliziran je i za držanje edukacija specifičnih Autodeskovih alata za rad u struci, kao što su: Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP, AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Robot Structural Analysis, 3ds Max itd.

ARHITEKTURA

STROJARSTVO

KONSTRUKCIJE

ELEKTRO

PROJECT MANAGEMENT

03

NAŠI PARTNERI

arctis
04

MUDRE RIJEČI NAŠIH KLIJENATA

API Arhitekti

"Mogu priznati da smo stigli u stadij kada ne znam kako smo radili bez BIM-a."

Sirrah projekt

"Od ponedjeljka je AutoCAD zabranjen."

SB projektiranje

"Predali smo prvi projekt u BIM-u i mogu reći da je investitor bio impresioniran!"

05

PODRUČJE DJELOVANJA

U razvojnim tehnologijama, naglasak stavljamo na BIM sustave, a u vlastitim rješenjima za iskoristivost i implementaciju postojećih rješenja smo broj 1 u Hrvatskoj i regiji.
Trenutno djelujemo na području Adria regije te pokrivamo prostor Republike Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
S obzirom na traženost i specifičnost usluge koju pružamo inženjerima u bliskoj budućnosti širimo se na područje Zapadne Europe i Skandinavije.

pen

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST