Intelika BIM [to]Day[2] konferencija

intelika-BIM-TODAY-2

PROGRAM KONFERENCIJE

Intelika d.o.o. već neko vrijeme organizira konferencije na području Republike Hrvatske s ciljem osvještavanja inženjera o trendu koji sve više utječe na način rada i komuniciranja unutar građevinskih projekata, a u većini svjetskih zemalja predstavlja standard rada, drugim riječima, o sve utjecajnijem BIM-u.

BIM

BIM ili Building Information Modeling predstavlja smjer današnjeg rada na građevinskom projektu. Izgradnja integriranog digitalnog objekta unutar kojeg se pohranjuju sve informacije potrebne za razvoj životnih faza projekta, fokus je sve većeg broja hrvatskih inženjera, ali i imperativ investitora.

Brojna literatura posvećena je metodama prelaska na novu tehnologiju, istraživanju najboljih praksi primjene BIM-a i njegove učinkovitosti na određenim vrstama projekata. Intelika d.o.o. odlučila je objediniti znanstvene i praktične spoznaje o BIM tehnologiji te kroz BIM [to]Day konferenciju prezentirati znanja i rješenja primjenjiva hrvatskom i svjetskom tržištu.

Extend your limits

Pod ovogodišnjim sloganom „Extend your limits“ konferencija će nastojati prevladati ograničenja današnjeg projektiranja i komuniciranja na projektu te vlastitih, organiziranjem dvodnevnog programa posvećenim arhitektima, građevinarima, strojarima, električarima te proizvođačima i investitorima.
Kroz prvi dan,
dan BIM arhitekture, (03. Svibnja, 2016.) prezentirati će se znanja, rješenja i proizvodi vezani za arhitekturu, dok će se tijekom drugog dana, dana BIM instalacija, (04. Svibnja, 2016.) predstaviti noviteti vezani za strojarstvo, vodovod i kanalizaciju te elektriku.
Tijekom II. Intelika BIM (to)Day konferencije, svoja znanja i iskustva prenosit će poznati i istaknuti stručnjaci iz znanstvenih i stručnih krugova, našeg, regionalnog i svjetskog područja.

 

Nagradna igra - BIM to START

Za sudjelovanje potrebno je tijekom konferencije u predviđenoj kutiji ostaviti svoje podatke: IME i PREZIME, BROJ MOBITELA i E-MAIL

 Zadnji dan konferencije, 04.05.2016. izvući ćemo dva dobitnika.

 1. nagrada: "AutoCAD Revit LT Suite 2017, najam na godinu dana"

 2. nagrada: "Revit Essentials" edukacija u trajanju od 20 školskih sati.

 Svi sudionici konferencije dobivaju vaučer za 10% popusta na edukaciju u sklopu Intelika Edukacijskog Centra!

 

PRIJAVITE SE

Pozivamo Vas da se ove godine priključite našoj konferenciji koja će se održati u ORIS - Kući arhitekture, pronađete dan koji Vas najviše interesira te teme za koje mislite da Vam mogu pomoći u napretku dosadašnjeg rada. Prijaviti se možete putem linka PRIJAVA.

Odličnu atmosferu s prošlogodišnje konferencije možete pogledati u kratkom video isječku dostupnom na Youtube-u (I. Intelika BIM (to)Day konferencija).

Za sva dodatna pitanja vezana za II. Intelika BIM (to)Day konferenciju slobodno nam se obratite ili posjetite našu web stranicu www.intelika.hr

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno!

 

Veselimo se druženju! :)

 

Zlatni partner

Roca-logo

 

Srebrni partneri

hoval-logo Triteh-logo danfoss-logo

 

Medijski partner

gradjevinar-logo