Search
USLUGE

EDUKACIJE

01

PROGRAMI EDUKACIJA

 

Intelika Edukacijski Centar održava edukacije iz 3 grupe područja:

  • BIM PRISTUP

    BIM procesi, organizacija, dokumenti, upravljanje i koordinacija BIM projekata

  • BIM ALATI

    Autodesk, MagiCAD, Sofistik, Tekla i Consteel portfelja

  • PROJEKTNI MENADŽMENT

    Pripremni seminari za certifikaciju voditelja projekta prema IPMA sustavu

02

AUTODESK® ALATI

Autodesk® je jedan od vodećih proizvođača alata prepoznatih u građevinskoj industriji. Donedavni pionir iz Autodesk portfelja bio je AutoCAD, no danas, razvojem BIM tehnologije, sve je jači utjecaj programa Revit, AutoCAD Civil 3D, Navisworks i drugih alata i AEC Collection paketa. Intelika nudi edukacije iz AEC paketa formirane na: Essentials (osnovni), Intermediate (srednji) i Advanced (napredni) stupanj.

Edukacije iz alata Autodesk-ovog portfelja formirane su i po strukama – pa tako za projekte visokogradnje postoje i Revit Modeler Expert moduli za arhitekturu, konstrukcije, MEP-HVAC, MEP-VIK i MEP-Elektro, odnosno za infrastrukturne projekte BIM Infrastructure Modeler Expert.  Expert module čine edukacije od Revit osnova i srednjeg stupnja te Navisworks Manage edukacija, dok za infrastrukturne projekte govorimo o setu edukacija AutoCAD Civil 3D, Infraworks , MAP 3D i Navisworks Manage.

03

MagiCAD®  alati kao glavni cilj imaju upotpuniti i obogatiti radne procese projekata izrađenih u AutoCAD-u i Revit-u. Uz bogatu bazu elemenata proizvođača i generičkih elemenata s tehničkim karakteristikama, MagiCAD moduli nude i analize i proračune na temelju na tržištu popularnih normi. Poboljšane alate za modeliranje sustava, analize i izbjegavanje sudara te mnoge druge funkcije.

Proračun kritičnog puta, pad tlaka, balansiranje i analize buke samo su neke od funkcija koje nude MagiCAD moduli.

04

SOFiSTiK razvija alate za sve aspekte konstrukcijskih projekata, odnosno projektiranje konstrukcija te pružaju temelje za inovativne tijekove rada i sveobuhvatnu digitalizaciju

u građevinskoj industriji. Uz pojednostavljeno korisničko sučelje, tijekove projekta usmjerene na članove projektnog tima, prošireno sučelja za suradnju i druge značajke, SOFiSTiK je razvijen kako bi podržao projektante u svakodnevnom radu.

Intelika Edukacijski Centar u sklopu programa edukacija za projektiranje konstrukcija nudi dva edukacijska modula iz Sofistika u sklopu modeliranja u Revit sučelju: Reinforcement Detailing i Analysis + Design for Revit.

05

Consteel jedinstveni je softver za analizu i projektiranje čeličnih konstrukcija, kompozitnih i RC konstrukcija. Njegova glavna snaga je mogućnost izvođenja automatiziranog projekta stabilnosti za čelične konstrukcije na temelju preciznog 3D modela  konstrukcije dovršenog sa svim ekscentričnostima i krutostima spojeva. Consteel ima integrirani modul CS Joint za projektiranje spojeva koji pokriva najčešće korištene tipove spajanja. Intelika edukacijski centar nudi edukacije iz alata Consteel i CS Joint.

06

TEKLA® ALATI

Tekla Structures, poznati je BIM softver namijenjen projektiranju i modeliranju konstrukcija koji omogućuje izradu, kombiniranje, upravljanje i dijeljenje višedimenzionalnih 3D modela prepunih dragocjenih informacija o građevini.

Intelika Edukacijski Centar pruža edukacije iz modula:

07

Pripremni seminar za postupak certifikacije i certificiranje voditelja projekta prema zakonu o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/15)

Intelika je jedan od trening partnera Hrvatske udruge za upravljanje projektima te ovlaštena za provođenje pripremnih seminara za postupak certifikacije voditelja projekata prema zakonu o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/15).

Jedna od međunarodno priznatih ovjera sposobnosti za upravljanje projektima je IPMA-in (International Project Management Association) univerzalni 4-L-C sistem certifikacije.

Intelika d.o.o. provodi pripremne seminare za postupak ovjere sposobnosti za upravljanje projektima prema IPMA 4-L-C sistemu certifikacije.

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST