Search
USLUGE

EDUKACIJSKI CENTAR

01


INTELIKA EDUKACIJSKI CENTAR – IEC

Stalno usavršavanje i edukacija jedan je od važnijih čimbenika u cilju održavanja koraka s trendovima na tržištu.

Intelika d.o.o. dugi niz godina dubinski istražuje inženjerske aplikacije za različite namjene, s ciljem izvlačenja maksimuma iz svakog alata i njegove praktične primjene zahtjevima s našeg tržišta, prakse i regulative.  Baš zato, na temelju kombinacije dugogodišnjeg rada u BIM alatima, spoznaje i iskustva BIM procesa vidljiva je uspješnost Intelika edukacijskog centra u prenošenju najnovijih znanja. U tome smo izvrsni!

Intelika edukacijski centar osnovan je 2013. godine te od tada na mjesečnom nivou aktivno održava različite edukacije iz BIM i PM svijeta,  a od 2020. godine edukacije se održavaju i online putem.

Cilj edukacijskog centra je omogućiti stjecanje naprednih vještina za korištenje alata iz Autodesk®, MagiCAD®, Sofistik®, Consteel® i Trimble® Tekla® portfelja kao i projektnog menadžmenta prema IPMA® certifikacijskom sustavu. Višegodišnja istraživanja, razvoj i primjena vlastitih rješenja za visoku optimizaciju rada u projektiranju dala su nam ekspertizu kojom obogaćujemo edukacijski program.

02

Zanimljive činjenice

Od 2013., od kad službeno postoji Intelika edukacijski centar, proveden je veliki broj edukacija za inženjere različitih struka. Ovi podaci čine nas iznimno ponosnim i motiviraju za daljnji razvoj edukacijskog centra

0
programa edukacije
0
održanih edukacija
0
polaznika edukacija
03

Intelika Edukacijski Centar

 

Intelika edukacijski centar osnovan je 2013. godine te od tad aktivno provodi edukacije iz područja BIM pristupa, BIM alata i projektnog menadžmenta. Edukacije koje se provode podijeljene su u dvije glavne skupine: KOMERCIJALNEIN – HOUSE.  Komercijalne edukacije podrazumijevaju edukacije na koje se mogu svi zainteresirani prijaviti prema terminima definiranim u KALENDARU Intelika edukacijskog centra. Takve edukacije se najčešće održavaju u samim prostorijama IEC-a. In-house edukacije su edukacije koje se organiziraju prema potrebama klijenta ili organizacija koje traže individualne termine, samo za svoje zaposlenike i/ili suradnike u svojim ili IEC prostorima.

Edukacije uživo i Online edukacije

 

U sklopu Intelika edukacijskog centra moguće je sudjelovati u edukacijama koje se održavaju UŽIVO ili putem virtualnih učionica – tzv. ONLINE edukacije. Uživo edukacije organiziraju se u Intelika Edukacijskom centru u Zagrebu na adresi Gradišćanska 34 ili u  partnerskim edukacijskim prostorima. Intelika edukacijski centar tehnološki je visoko opremljen te svojim polaznicima na raspolaganje nudi 15 prijenosnih radnih stanica obogaćenih BIM alatima koji su dio portfelja edukacija IEC-a.
Organizacija edukacija ONLINE putem započela je 2020. godine kao posljedica utjecaja koronavirusa. Iako su počeci bili teški, već s prvim online edukacijama IEC osvojio je visoke ocjene te razvio vrlo uspješan sustav održavanja. Online edukacije održavaju se u virtualnom učionicama formiranim putem Adobe Connect – aplikacije razvijene i  dedicirane  organizaciji online edukacija.

Bilo da su edukacije održane uživo ili online, IEC u sklopu programa edukacija nudi veliki broj priručnika na hrvatskom jeziku i popratnih edukacijskih materijala kako bi osigurali svojim polaznicima adekvatnu primjenu znanja.

04

KOMPETENCIJE

Naš tim predavača čine inženjeri različitih strukovnih područja – od arhitekata, građevinskih inženjera, inženjera strojarstva i inženjera elekričnih instalacija, koji su kompetentni znanjem i iskustvom prenijeti standardne radne procese građevinskih projekata obogaćene BIM pristupom.

PROJEKTIRANJE

MODELIRANJE

KOORDINACIJA

VIZUALIZACIJA

ANALIZE

05

PROGRAMI EDUKACIJE

06

MUDRE RIJEČI & STATISTIKA

Svaki polaznik motivira nas da budemo još uspješniji i bolji u onome što nudimo. U želji da približimo BIM i PM svijet svakom polazniku, konstantno razvijamo i usavršavamo edukacije programe potrebama polaznika i kretanjima na tržištu. Zato nam je iznimno drago da polaznici Intelika Edukacijski Centar ocjenjuju najvišom ocjenom.

Anonimno

"Vrlo susretljiv i dobronamjeran učitelj. Veoma se trudio da u svakom trenutku pomogne. Sve pohvale."

Anonimno

"Dojmio mi se način na koji je program prezentiran jer je djelovalo izuzetno jednostavno i shvatljivo za početnike koji se prvi puta susreću s Revitom. Vodstvo kroz program preko primjera kuće je odlično osmišljeno i lako za razumjeti."

Anonimno

"Opuštena, ali radna atmosfera. Kvaliteta, strpljenje i pristupačnost predavača."

Anonimno

"Predavač ima vrlo dobro znanje o programu te ga i kvalitetno prenosi. Ni jedno pitanje nije ostalo ne odgovoreno."

Anonimno

"Predavač je jako jako pristupačan i jasno objašnjava i odgovara na sva pitanja. I kava i grickalice su lijep dodatak."

Anonimno

"Olakšan tehnički pristup i uvid u vizualizaciju pojedinih problema s aspekta struke. Također mogu izdvojiti trud, pristupačnost i znanje predavača."

Anonimno

"Predavač odlicčo poznaje materiju, znao je odgovore na sva pitanja, pristupačnost, prijateljska atmosfera."

graf
07

REFERENCE

logo
refer1
refer2
refer3
refer4
refer5
refer6
refer7

TEHNOLOGIJA, ZNANJE, USPJEŠNOST