12. dani ovlaštenih inženjera građevinarstva

 

Poziv na 12. dane ovlaštenih inženjera građevinarstva

Pozivamo vas na 12. dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva koji će se održati u periodu od 08. od 10.lipnja 2017. u prekrasnoj Opatiji.
Ovogodišnje izdanje ovog tradicionalnog događaja, obogaćeno je pregrštom zanimljivih i važnih tema za građevinsku industriju Republike Hrvatske, a od čega bismo posebno istaknuli objavu

PRVIH HRVATSKIH OPĆIH SMJERNICA ZA BIM PRISTUP U GRADITELJSTVU!

Iznimna nam je čast objaviti kako su u izradi prvih hrvatskih smjernica za BIM pristup, pod organizacijskom rukom HKIG-a, kao autori sudjelovali naši dragi kolege i partneri Intelike: Martina Pavlović, Mirko Jurčević i Hrvoje Šolman.
Same smjernice predstavljaju veliki korak u povećanju svjesnosti i razumijevanja BIM-a za javni i privatni sektor Republike Hrvatske te pružaju niz prijedloga kako komunicirati, organizirati i raditi na BIM projektima, primjenjivim za domaće ali i strano tržište.
Na konferenciji će se tijekom plenarne sjednice u četvrtak, 8. lipnja, predstaviti smjernice, dok će se u petak 9. lipnja, održati posebne sesije o smjernicama za BIM pristup u graditeljstvu, pod vodstvom naših dragih kolega-autora.
Svi polaznici predavanja "Općih smjernica za BIM pristup u graditeljstvu", u Opatiji, kao dar dobiti će i same smjernice.
Raspored predavanja, online prijavnicu kao i detalje događaja možete pronaći na stranici HKIG-a.

Veselimo se druženju!

dani-hrvatske-komore-inzenjera