O nama

O nama

Tvrtka Intelika osnovana je sredinom 2009. godine. Prvih 18 mjeseci rada uloženo je uglavnom u razvojne projekte, na temelju čega Intelika danas može ponuditi izuzetno kvalitetna i provjerena rješenja.

Tvrtku čini mladi tim eksperata vođenih idejom da uz svoj inovativni pristup modernoj tehnologiji daju novu notu poslovanja, uspješnosti i konkurentnosti. Čvrsto vjerujemo da svaka investicija u znanje, u nove tehnologije mora biti dobro vođena. Naš je izazov učiniti vašu radnu svakodnevicu produktivnijom, kvalitetnijom i ugodnijom, s naglaskom na vrijednost vašeg vremena koje možda ne uspijevate iskoristiti na način kako biste to željeli i kako ste planirali.

Naša je misija klijentima – projektantskim tvrtkama, omogućiti potpuno uživanje u korištenju informacijskih tehnologija u svakodnevnom radu, uz minimum uloženog vremena u optimizaciju, prilagodbu i edukaciju. Da bismo bili u korak s vremenom, moramo investirati, a svaka investicija očekuje povrat i dodanu vrijednost na produktivnost. Možemo Vam pomoći da to ostvarite brže, jednostavnije i kvalitetnije.

Intelika tim sastoji se od 12 mladih stručnjaka koji svojom profesijom i ekspertizom pokrivaju područja kao što su:

arhitektura, strojarstvo, niskogradnja, elektrotehnika, geodezija, GIS, sistem administracija, programiranje, 3D vizualizacije, ekonomija, grafički i web dizajn, web development…

…te usko surađujemo s nekoliko tehnološki orijentiranih kompanija na području urbanizma i prostornog planiranja, Facility Management-a, energetske učinkovitosti i Green Building tehnologije općenito.

U razvojnim tehnologijama, naglasak stavljamo na BIM sustave, a u vlastitim rješenjima za iskoristivost i implementaciju postojećih rješenja smo broj 1 u Hrvatskoj.

Naše djelovanje ne zaustavlja se samo na prostoru republike Hrvatske, već se orijentiramo prema zemljama regije (Srbija, Crna Gora, Slovenija, Kosovo, Češka, Slovačka), a putovi nas sve češće vode i prema globalnom tržištu (prije svega Velika Britanija, Švedska, Danska, Njemačka, UAE, Indija).

Gradišćanska 34
HR - 10 000 Zagreb
Tel: +385 (1) 6454 070
Fax: +385 (1) 6454 089
Radno vrijeme: radnim danom od 8:00h do 16:00h

Mario Cerinski, direktor

Autodesk Certified Consulting Specialist

CAD/BIM expert

mario.cerinski@intelika.hr

LinkedinMario Cerinski

mario.cerinski

Jadranko Hasanec, voditelj prodaje

Autodesk Certified Sales Manager

jadranko.hasanec@intelika.hr

+385 99 33 22 803

LinkedinJadranko Hasanec

skype-logojhasanec

Mirko Jurčević, dipl.ing.građ.

Autodesk Certified Consulting Specialist

BIM Manager

mirko.jurcevic@intelika.hr

+385(99)33 22 801

LinkedinMirko Jurčević

skype-logomirko.jurcevic2

Martina Pavlović,, mag.ing.aedif.

martina.pavlovic@intelika.hr

+385 99 33 22 805

LinkedinMartina Pavlović

skype-logomartina.pavlovich

Top

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: thisdor

Filename: mobile/index.php(207) : eval()'d code

Line Number: 8