CAD / BIM Management

cad & bimDanas je za ozbiljne tvrtke uobičajeno da koriste modernu tehnologiju kako bi unaprijedili svoje poslovanje i time postali konkurentniji na tržištu. Mnogi se odlučuju za softver ili servise koji prate organizacijski nivo poslovanja u proizvodnim tehnološkim procesima ili pokrivaju financijski aspekt poslovanja.

U projektiranju se koristi informatička tehnologija koja omogućava izuzetan napredak, ali u praksi velik dio kapaciteta ostaje neiskorišten. Nerijetko se velike investicije u tehnologiju pretvaraju u potpuni financijski gubitak uslijed neadekvatnog i stihijskog korištenja te manjka edukacije krajnjih korisnika.

CAD i BIM MANAGEMENT organizacijski sustavi osiguravaju visoku optimizaciju tehnoloških procesa pri izradi projektne dokumentacije, a baziraju se na CAD ili BIM platformama. Navedeni sustavi rješenja, ulaganja u informatičku tehnologiju čine opravdanom investicijom s jasnim pokazateljima povrata sredstava, i to kroz značajne vremenske uštede u radu, povećanje produktivnosti, kvalitete, poboljšanje kontrole i mogućnosti planiranja te na kraju konkurentnosti na tržištu.

ROI – RETURN ON INVESTMENT
Uvođenje CAD Management sustava naizgled je velika investicija, no kvalitetna rješenja i fazna implementacija osiguravaju povrat investicije u roku 6-10 mjeseci nakon implementacije.

Primjer izračuna povrata investicije

Top

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: thisdor

Filename: mobile/index.php(207) : eval()'d code

Line Number: 8