Revit ArchitectureAutodesk® Revit® Architecture

Projektirajte bez kompromisa

Intuitivno okruženje za izradu projekata od ideje do finalizacije.

Autodesk Revit ® Architecture ® softver vam pomaže istražiti vaše najinovativnije koncepte projekta u najranijim fazama projektiranja. Autodesk Revit Architecture je BIM softver koji vam tijekom cijelog projekta omogućava održivost dizajna građevine, planiranje konstrukcije te suradnju s ostalim sudionicima u projektiranju. Sve promjene prilikom procesa projektiranja se automatski ažuriraju kroz cijeli projekt i projektnu dokumentaciju, što vam daje bolju koordinaciju i točnost cjelokupne projektne dokumentacije.

Revit Architecture Kompletan projekt, jedno okruženje

Autodesk Revit Architecture pruža vam jednostavne alate za „prostoručno“ modeliranje parametarskih elemenata, omogućavajući vam da analizirate svoj projekt od najranijih faza. Slobodno skicirajte, brzo i jednostavno kreirajte 3D oblike i interaktivno manipulirajte s modelom. Autodesk Revit Architecture automatski gradi parametarski okvir oko vašeg modela, nudeći vam veću razinu kreativne kontrole, preciznosti i fleksibilnosti. Vaš projekt od ideje pa sve do izvedbe u jednom intuitivnom okruženju.

Revit Architecture Važne odluke, na vrijeme

Autodesk Revit Architecture podržava ranu analizu građevine pa vaš tim može biti bolje informiran i donositi važne odluke pri samim začecima projekta. Iskoristite tu mogućnost da na vrijeme definirate površine i volumene, orijentaciju prema dnevnom svjetlu, energetsku analizu građevine te čak i iskaz potrebnog materijala.

Revit Architecture Funkcionalni model

U Autodesk Revit Architecture možete jednostavno svoj konceptualni model pretvoriti u funkcionalnu građevinu, pretvaranjem površina modela u zidove i dodavanjem stropnih ploča po vertikali modela. Također interaktivno možete pratiti važne informacije vezane uz građevinu, kao što je na primjer iskaz bruto površina po etaži. Isto tako možete unijeti modele iz drugih aplikacija kao što su AutoCAD®, Autodesk® Maya®, AutoDesSys form•Z®, McNeel Rhinoceros®, Google™ SketchUp® itd.

Rad u Autodesk Revit Architecture prilagođen je načinu na koji arhitekti razmišljaju prilikom projektiranja.

Autodesk Revit Architecture sve podatke i nacrte (2D i 3D) generira iz jedne baze (modela), automatski koordinirano ažurirajući promjene kroz cijeli projekt kako on raste i razvija se.

Revit Architecture Dvosmjerna asocijativnost

Promjena bilo gdje u projektu promjena je u cijelom projektu. U Autodesk Revit Architectureu sve informacije o građevini pohranjene su u jednoj bazi. Promjene informacija i parametara na jednom se mjestu automatski ažuriraju kroz cijeli projekt te se smanjuje mogućnost pogrešaka i propusta.

Revit Architecture Tablice

Tablice prikazuju još jednu sveobuhvatnost modela u Autodesk Revit Architectureu. Promjene načinjene u tablicama direktno se prenose na cjelokupni model (projekt). Ako smo npr. kreirali tablicu s popisom i dimenzijama prozora, promjena dimenzije određenog prozora u tablicu prenosi se automatski na model i obratno.

Revit Architecture Parametarske komponente

Parametarske komponente u Autodesk Revit Architectureu, poznate i kao „familije“, osnova su za kreiranje modela. Ove komponente nude otvoren grafički sustav za projektiranje. U „familije“ spadaju elementi za opremanje građevine (vrata, prozori, namještaj), ali i osnovni dijelovi građevine, kao što su zidovi i stupovi.

Material Takeoff - izvoz količina

Izračunajte detaljne količine materijala s Material Takeoff-om u Autodesk Revit Architectureu. Idealan alat za bolji izračun količine materijala zbog financijske održivosti cjelokupnog projekta i procjene troškova, Material Takeoff vam pomaže oko lakšeg praćenja potrošnje materijala. Kako projekt raste, Autodesk Revit Architecture parametarski ažurira sustav i prati količine materijala.

Revit Architecture Korisničko sučelje za brže izvršavanje zadataka

Korisničko sučelje u Autodesk Revit Architectureu nudi organizaciju nacrta kroz velike prozore i pristup alatima i naredbama koje trebate. Alati su podijeljeni u grupe po karticama prezentirajući proces projektiranja, kao što su kreiranje modela, opremanje nacrta i suradnja na projektu.


Bolje upravljanje individualnim i timskim procesima. Isporučivanje potpunije i kvalitetnije projektne dokumentacije.
Ono što je najvažnije: dogovorite više poslova s jasnim i kompletnim prezentacijama.

Revit Architecture Vizualizacija projekta

Kreirajte foto realne vizualizacije kako biste dobili jasnu predodžbu svoje građevine i prije nego li je sagrađena. Integrirani alat za renderiranje je vrlo jednostavan za korištenje, daje visoko kvalitetne vizualizacije i ubrzava sam proces renderiranja.

slika10 Timski rad

Poboljšajte svoj rad na projektima koji sadrže povezane datoteke i kontrolirajte pregled povezanih datoteka. Autodesk Revit Architecture također nudi opciju umetanja modela direktno u AutoCAD Civil 3D.

Revit Architecture Podrška za nisko-energetske projekte

Autodesk Revit Architecture podržava alate za projektiranje nisko energetskih građevina od samih početaka. Nudi vam mogućnost izvoza podataka o građevini, uključujući vrste materijala i volumena prostorija u gbXML format (green building extensible markup language). Pomoću gbXML formata izradite energetske analize koristeći Autodesk Green Building Studio web – based programe i Autodesk Ecotect Analysis.

Top

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: thisdor

Filename: mobile/index.php(207) : eval()'d code

Line Number: 8