Adobe Creative Cloud for teams i Acrobat DC

Provjerite Adobe novosti & aktualne promotivne ponude

adobe promo

Adobe Creative Cloud promo za postojeće Creative Suite korisnike*
PONUDA VRIJEDI DO 2.12.2016. / PROMOTIVNE GODIŠNJE CIJENE (PRETPLATA NA 12 MJESECI)

Adobe Creative Cloud for teams opcije Redovna cijena Akcijska cijena
Single app 2.670,00 kn + PDV 1.989,00 kn + PDV
Complete 6.468,00 kn + PDV 4.710,00 kn + PDV
Complete + Adobe Stock 8.874,00 kn + PDV 7.428,00 kn + PDV

Adobe Acrobat DC pretplata uz 15% popusta za 5 ili više korisnika**
PONUDA VRIJEDI DO 03.03.2017. / PROMOTIVNE GODIŠNJE CIJENE (PRETPLATA NA 12 MJESECI)

Adobe Acrobat DC opcije Redovna cijena Akcijska cijena
Adobe Acrobat Standard DC 1.197,00 kn + PDV 1.017,00 kn + PDV
Adobe Acrobat Pro DC 1.398,00 kn + PDV 1.188,00 kn + PDV
NAPOMENA / UVJETI PROMOTIVNIH PONUDA
* Promo Adobe Creative Cloud za postojeće Creative Suite korisnike, vrijedi za godišnju pretplatu (najam) Creative Cloud for teams aplikacija, od 3.10.2016. do 2.12.2016. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija, imaju isključivo postojeći korisnici Adobe CS3, CS4, CS5, CS5.5 i CS6 komercijalnih i government licenci i to samo za one licence, za koje nisu ranije iskoristili pravo kupovine promotivnih Creative Cloud for teams aplikacija. Complete + Adobe Stock cijena vrijedi za Adobe Stock opciju s 10 fotografija mjesečno. Postojeći korisnici VIP ugovora ovu ponudu mogu iskoristiti samo za one Creative Suite licence, za koje nisu ranije iskoristili pravo kupovine promotivnih Creative Cloud for teams aplikacija. Na temelju jedne CS licence moguće je iskoristiti promotivnu/akcijsku cijenu za nabavu jedne Creative Cloud for teams pretplate. Ponuda ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija, niti za nove Creative Cloud korisnike koji nemaju neku od gore navedenih CS licenci. Korisnici koji imaju 3-godišnji ugovor ne mogu ostvariti ove akcijske cijene za produljenje najma. Jednako tako, ove akcijske cijene se ne mogu iskoristiti za otvaranje novih 3-godišnjih VIP ugovora, s obzirom da se odnose isključivo na jednu godinu korištenja. Ponudu nije moguće iskoristiti retroaktivno niti se može kombinirati s drugim promotivnim ponudama. Ponuda ne vrijedi za edukacijske, enterprise niti individualne korisnike.
** Promo 15% popusta na godišnji najam Adobe Acrobat DC softvera za 5 ili više korisnika, vrijedi isključivo za nabavu godišnjeg najma (pretplate na 12 mjeseci) 5 ili više Adobe Acrobat Standard DC i Adobe Acrobat Pro DC licenci. Moguće je kombinirati Adobe Acrobat Standard DC i Adobe Acrobat Pro DC licence, a narudžba može sadržavati bilo koju kombinaciju novih i dodatnih licenci. Ponuda vrijedi isključivo za komercijalne i government korisnike i to za kupovinu pet ili više novih ili dodatnih VIP pretplata. Ponuda ne vrijedi za edukacijske korisnike, kao niti za kupovinu Creative Cloud, Adobe Stock ili drugih Adobe proizvoda i/ili usluga. Ponuda se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama. Korisnici s 3-godišnjim ugovorom akcijsku cijenu ostvaruju samo za prvu godinu najma (pretplate). Ista ne vrijedi za drugu i treću godinu najma (pretplate). Ponuda vrijedi od 3.9.2016. do 03.03.2017.
*** Cijena za Adobe Stock za Creative Cloud for teams korisnike se odnosi na 40 fotografija mjesečno (480 fotografija godišnje). Korisnici koji ne iskoriste 40 fotografija mjesečno, mogu ih iskoristiti u idućem mjesecu.
Top

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: thisdor

Filename: mobile/index.php(207) : eval()'d code

Line Number: 8